1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609
StrongSkin EQ sæt

StrongSkin sæt

Varenr. 2600+2605+2610
fra Innordic
DKK 777,00
DKK 599,00

Afhjælper og forebygger skader i hestens hud og pels. Unik sammensætning med bl.a. æteriske olier. Produkterne kan bruges sammen eller hver for sig.

Ved at købe dette sæt, sparer du 178,-.

StrongSkin Start Up (150 ml)

Alsidigt hudplejemiddel, som består af naturlige planteolier og æteriske olier specielt udvalgt med henblik på brug til heste.  

Anvendelse
StrongSkin Start Up fungerer bedst på ren og tør hud. Spray direkte på det ramte område og fordel nænsomt, eventuelt med en ren svamp, klud eller lignende. Svamp eller klud kasseres efter brug og bør af hygiejnehensyn ikke bruges på andre heste. Udelukkende til udvortes brug.

Holdbarhed
24 måneder fra produktionsdato

StrongSkin Wash (250 ml)

Shampoo til specifik brug de steder, hvor din hest gentagne gange har haft hudproblemer. I stedet for at behandle, forebygger og forhindrer du problemet i at opstå. Derved sparer du din hest for ubehagelige symptomer, ligesom du ikke mister værdifuld tid til træning med din hest. StrongSkin Wash er udviklet i samarbejde med eksaminerede farmaceuter.

• StrongSkin Wash er et alsidigt produkt til brug på heste med gentagne hudproblemer. Kan også benyttes som præventiv behandling.
• StrongSkin Wash består af en blanding af milde sæbestoffer, plejende stoffer og æteriske olier – specielt udvalgt med henblik på brug til heste og forebyggelse af hudproblemer.
• Specielt egnet til brug på sart og følsom hud.
• Anvendes for at give huden smidighed og styrke.

Anvendelse
StrongSkin Wash fungerer bedst på ren og tør hud. Påføres direkte og efter behov på det udsatte område. Fordeles nænsomt med hånden, og skummes op med lidt vand. StrongSkin Wash skylles ud med rigelige mængder vand efter 2 minutters massage. StrongSkin Wash er udelukkende til udvortes brug

Holdbarhed
24 måneder fra produktionsdato

StrongSkin produkterne er IKKE lægemidler, og dyrlægen skal altid kontaktes, hvis du er i tvivl om din hests helbred.

StrongSkin Follow Up (200 ml)

Fed creme til brug på tynd og følsom hud. Ideel som genopbyggende pleje efter brug af StrongSkin Start Up.

StrongSkin Follow Up består af naturlige planteolier og æteriske olier specielt udvalgt med henblik på brug til heste og pleje af tynd og følsom hud. StrongSkin Follow up er specielt egnet til brug på hud, der er behandlet med StrongSkin Start up, for at opnå tilstrækkelig smidighed og styrke.

Anvendelse
StrongSkin Follow Up fungerer bedst på ren tør hud. Påføres direkte og efter behov det ramte område. Fordeles nænsomt med hånden. Udelukkende til udvortes brug.

Holdbarhed
30 måneder fra produktionsdato, dog max. 12 måneder efter åbning

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.