1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609
StrongPaw til hund

StrongPaw til hund

Varenr. 3345
fra Innordic
DKK 149,00

StrongPaw – den optimale beskyttelse til hundepoter 

Hundens poter kræver en god beskyttelse for ikke at blive beskadiget i hverdagen. Salt, vand, varme og kulde kan udtørre huden, hvilket kan føre til irritation og sprækker i poten. Disse skal gerne behandles hurtigt, så der ikke opstår yderligere komplikationer i poten. 

Til beskyttelse af hundepoter findes der ikke et bedre produkt end StrongPaw. StrongPaw er et 100 % organisk fremstillet materiale, som hverken afgiver lugt eller er irriterende for hunden. Ved daglig påføring af StrongPaw på din hund, sikrer du hunden at hunden har sunde og stærke trædepuder. 

StrongPaw er designet med en unik molekylær struktur, der gør olien i stand til at trænge dybt ind i huden for den bedste pleje. 

Sund og stærk trædepude

For at en hund kan være sund og glad, kræver det, at hunden kan bevæge sig rundt uden nogle smerter. Det klarer StrongPaw hurtigt og effektivt. Når StrongPaw påføres med den tilhørende pensel etableres en naturlig barriere om poten, så der opretholdes et velbalanceret fugtighedsniveau. 

Med et velbalanceret fugtighedsniveau i poten får din hund nogle sunde, stærke og smidige poter, så den kan lege frit. 

Nem påføring

Hunde er typisk ikke så glade for at man skal røre ved deres poter. Med StrongPaw er sagen dog anderledes. Langt de fleste hunde lader sig nemlig glædeligt få påført StrongPaw, da den fede olie er meget behagelig for hunden. 

For optimal effekt skal olien påføres dagligt. Du bruger som nævnt den tilhørende pensel i forbindelse med påføringen, og det er vigtigt, at hele poten dækkes med et jævnt lag. Ved påføring er det desuden vigtigt, at hundens poter er tørre, så olien kan trænge ind i huden. 

Du kan også vælge kun at anvende StrongPaw periodevis, når du kan se, at hunden har problemer med sine poter, men vi anbefaler, at du påfører produktet hele året.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.