1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609

StrongJoint til hest og hund

StrongJoint er markedets kraftigste glucosaminprodukt

StrongJoint indeholder op til 220 gange mere glucosamin end de fleste konkurrenters produkt. 

StrongJoint løfter livskvaliteten og øger holdbarheden, specielt på hunde og heste med højt aktivitetsniveau og ikke mindst de ældre hunde og heste som er ved at være lidt slidte.

Er din hund eller hest stadigvæk ung, er det en god idé at starte allerede nu, så du forebygger og forhåbentlig forlænger holdbarheden på din bedste ven.

Se de mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder her.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Alle ledprodukter på markedet indeholder glucosamin.
Langt de fleste produkter indeholder syntetisk glucosamin. Udfordringen ligger i, at i de aller fleste produkter, er det syntetisk glucosamin.
For at den syntetiske glucosamin bliver biooptagelig, tilsætter man andre aktive ingredienser som svovlforbindelser, MSM, ol. som skal sørge for at glucosaminen bliver biooptagelig på et rigtig niveau.
Indhold af aktivstoffer og syntetisk glucosamin er forskelligt fra 1 - 100, så man har ikke styr på, nøjagtigt hvor man skal ligge i forhold til den syntetiske glucosamin, for at gøre den biooptagelig korrekt.
Den problematik kan man undgå ved at anvende naturlig glucosamin, fordi det er biooptageligt i sig selv, uden at du skal ind og hjælpe det med andre syntetiske hjælpemidler.
Inden StrongJoint blev lavet, var der kun én leverandør i verden af et naturlig biooptagelig glucosamin-produkt. Det er den grønlæbede musling fra New Zealand.
Der er ganske få steder man kan få fat grønlæbede musling - og den er langt væk.
Muslingen frysetørres og pulveriseres - alt undtagen skalden - indeholder 2-3% naturlig biooptagelig glucosamin - et meget fint og det mest anerkendte produkt på verdensmarkedet, pga indholdet af naturlig glucosamin.
Problemet er, at det er ekstremt dyrt. $110 pr kg ex works (fra NZ), og inden det bliver leveret, og blandet i et produkt og står på hylden, bliver det afsindig dyrt.
Derfor er der mange der bruger det som en påstand.
Innordic har indledt et samarbejde med en færøsk civilingeniør, der har forsket på området siden 1960’erne, dog blev hans viden på området der aldrig er blevet kommercialiseret
Sammen med den færøske forsker, har Innordic udviklet egen glucosamin-råvare som nu er nr 2 i verden - naturlig biooptagelig glucosamin.
Udviklet af nogen bestemte dele af arktiske skaldyr som også har et meget højt glucosaminindhold, men man skal have det pillet fra, og gjort biooptageligt. Det er gjort med nogen naturlige processer som han har forsket i. Så nu har de deres egen råvare, der hedder ArctiFlex, og det er den der ligger til grund for StrongJoint
ArctiFlex indeholder ikke 2-3%, men 33% naturlig biooptagelig glucosamin - så den er 16 gange kraftigere end den grønlæbede musling fra New Zealand.
Sammen med andre urter som hyben, som er enormt høj på c-vitamin, hvilket giver rigtig god mening for optagelsen af glucosamin, hvor der skal meget c-vitamin til, tørret solbær som også er meget høj på c-vit, og lidt andre urter for smag og fordøjelse. 20% af råvaren artiflex, hvilket er enormt højt.
Hvis man kigger på analysen af produkter, hvor producenten skriver at de bruger den grønlæbede musling, er det meget, meget sjældent at de er over 1% indhold af den grønlæbede musling-pulver i, og af den ene procent, er der kun 3% glucosamin.
100g af deres produkt indeholder 0,03g glucosamin.
100g StrongJoint til heste, indeholder 6,6g glucosamin pr 100g.
Så der er 220 gange mere glucosamin i StrongJoint end mange af konkurrenternes.
Det glucosaminniveau StrongJoint ligger på, er efter Innordics overbevisning det der skal til for at det giver en mærkbar effekt på hest og hund - og det viser resultaterne også.
Læs (nogen af) kundernes tilbagemeldinger her.
1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.