1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609
StrongStep hovolie, 200 ml StrongStep hovolie, 450 ml med super lækker pensel StrongStep hovolie, 2,5L StrongStep hovolie, 5L

StrongStep hovolie

Varenr. 2500

5/5 stjerner ud af 8 kundeanmeldelser.

fra Innordic
DKK 99,00

StrongStep hovolie – For stærke og sunde hove

Hvis du gerne vil sikre, at din hest har nogle sunde og stærke hove, så er StrongStep hovolie en af de absolut bedste måder, hvorpå dette kan klares. StrongStep hovolie er et organisk produkt, der har en unik molekylær struktur, som gør, at hovolien kan trænge helt ind i hovhornet for en optimal pleje.

Med regelmæssig brug af StrongStep holder du hovene på din hest i god stand, så chancen for skader i hovene minimeres markant. Flækkede hove, white line disease, også kaldet hovvægsforrådnelse, og bakterieangreb efter skoning er blot nogle af de skader, som din hest kan undgå med regelmæssig påføring af StrongStep.

Naturprodukt der hjælper din hest til et bedre helbred

Når StrongStep anvendes, skaber det en naturlig barriere, som sikrer, at din hest opretholder det rette fugtighedsniveau i hovene. Med et velbalanceret fugtighedsniveau bliver hestens hove stærke og smidige, hvilket sikrer de optimale betingelser for, at hesten kan bevæge sig ubesværet rundt.

Produktet er helt og aldeles lugtfrit, sikkert og uden giftige stoffer, så der kommer ikke nogen komplikationer for hverken rytter eller hest.

Det er dog ikke kun i forhold til sundhed, at StrongStep giver nogle markante fordele. Også når det kommer til udseende, kan StrongStep påføres for at give hovene en flot glans.

Sådan skal StrongStep bruges

En af de store fordele ved StrongStep er, at det er hurtigt og nemt at påføre din hest. Den organiske hovolie kan bruges på alle typer af heste.

For den bedste effekt skal StrongStep påføres hver dag. Det kan også påføres flere gange om dagen, hvis din hest for eksempel har meget tørt hovhorn, eller lige efter skoning for at forsegle sømhuller.

Produktet skal påføres hele hoven i et jævnt lag. Der medfølger en speciel pensel til StrongStep (450 ml), som gør det let at smøre på hoven. Det er vigtigt, at hoven er ren og tør, når du påfører produktet.


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Kristina Hansen.

""5 stjerner ud af 5

Skrevet af Aase Christensen.

""5 stjerner ud af 5

Skrevet af Dorte vedel.

"Som altid til tiden Meget tilfreds👍"5 stjerner ud af 5

Skrevet af Ellen Hyldgaard.

""5 stjerner ud af 5

Skrevet af Caroline Svennesen.

""5 stjerner ud af 5

Skrevet af Janne Westerdahl.

"Nem og hurtig bestilling, portofri og sidst, men ikke mindst - et godt produkt :)"5 stjerner ud af 5

Skrevet af Maja Kristiansen.

"Det eneste der hjælper på min hests tørre hove."5 stjerner ud af 5

Skrevet af Dorte vedel.

"Meget tilfreds kunde. Bestilte på nettet og efter et par dage kom produktet ligetil døren . Det kalder jeg service . Tak"


1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.