1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609

Stigbøjler

Stigbøjler er en vigtig del af udstyret for de fleste ryttere.

På denne side finder du stigbøljer i forskellige udforminger, størrelser, materialer, farver, med og uden flex og sidst, men ikke mindst, sikkerhedsstigbøjler.

Med andre ord, stigbøjler til ethvert behov og smag.

Vi har flere forskellige nylon-silicone-stigbøjler, med eller uden flex og med udskiftbar trædeplade i gummi og metal. Du kan endda finde stigbøjleposer / stigbøjlebeskyttere, så stigbøjlerne og det skidt der måtte sidde på dem, ikke ridser din sadel. 

Letvægts stigbøjler er blevet rigtig populære og dem du finder her, giver, med den store trædeplade med godt mønster, rigtig god komfort. De findes i forskellige farver, så du kan vælge en farve der matcher dit udstyr.

Vægter du sikkerheden højt, har vi nogen meget gode og komfortable sikkerhedsstigbøjler som samtidig er super tjekkede.

Den store trædeplade har et rigtig godt mønster så din fod ikke glider bagud af stigbøjlen, men den kan glide ud til siden, sådan at du kan komme fri, hvis du er uheldig at falde af. De er fremstillet af letvægtsmetal og de findes i mange forskellige farver. Du kan endda bruge sikkerhedsstigbøjlerne til dressur.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.