1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609

Privatlivs- og cookie-politik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos LifeHorse ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn 
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til mit fragtfirma, pt. GLS, med henblik på levering af dine indkøb. 

Behandling af personoplysninger – samtykke 

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, har du givet samtykke til, at jeg må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

, reminder hvis du har forladt din kurv, uden at gennemføre købet, og anmeldelse af det/de produkter du har købt

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger Epay og til håndtering af dine køb E-Conomic. Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

LifeHorse ApS
CVR-nr. 35025634
Strandgade 30C, 1. th
8700 Horsens
Tlf.: +4520150609
E-mail: hallo@lifehorse.dk

Du kan desuden kontakte mig, som er firmaets databeskyttelsesrådgiver, direkte på 

Trine Tømmerås
Strandgade 30C, 1. th
8700 Horsens
Tlf.: +4520150609
E-mail: hallo@lifehorse.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over LifeHorse ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies

For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste store websites.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden. 

Sådan bruger jeg cookies:

Jeg bruger cookies for at gøre din oplevelse på sitet så optimalt, som det nu kan lade sig gøre, målrette annoncer og måle trafik:

Who Copied Me registrerer hvis du kopierer indhold fra min shop, hvornår du kopierer (dato og tidspunkt), hvor mange ord og tegn, og hvor du sætter det ind – også inden det er offentliggjort

Sleeknote er en popup/slide in som gør det muligt at indsamle e-mailadresser til at sende nyhedsbreve. Sletter du dine cookies, vil den ikke kunne huske dig, og igen dukke op, og spørge om du gerne vil tilmeldes

Mailchimp er et system der er specialiseret i at sende nyhedsbreve, og tracker hvad du køber, så du kan få relevante nyhedsbreve tilsendt, hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet

Google Site Verifikations-kode verificerer overfor Google at det er mit site, så jeg kan anvende Google Search Console. Google Search Console hjælper mig med at overvåge og vedligeholde min webshops tilstedeværelse på Google.

Google Customer Review gør det muligt for mig at indsamle feedback fra mine kunder, hvis de vælger at takke ja til at deltage

Facebook gør det muligt for mig, at målrette annoncer mod besøgende på min webshop på Facebook.

Google Adwords gør det muligt for mig, at målrette annoncer mod besøgende på min webshop. Adwords er bl.a. de annoncer du ser ude i højre side, når du søger på Google, hos Google søgepartnere og på sites der anvender Google Adsense.

Sådan sletter du cookies:

Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org.  Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.