1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609

Ophavsret

Jeg bruger rigtig meget tid på at skrive tekster, tage billeder, og lave videoer til mine produkter.

Det vil sige, at jeg ejer ALT indhold på Lifehorse.dk.

Det er for at give mine kunder en super købeoplevelse og service før, under og efter et køb - ikke for at servicere dine kunder.

Derfor, bedes du respektere, at tekst, billeder, videoer og alt andet indhold på LifeHorse.dk er ejet af LifeHorse ApS, og må ikke kopieres.

Hvis du alligevel vælger at misbruge tekst fra LifeHorses, vil du modtage en faktura for uretmessigt brug på 10.000,- + moms for første kopieret tekst, og 5.000,- + moms for evt. efterfølgende tekster. Kopierer du foto eller video, vil du modtage en faktura for uretmessigt brug på 6.500,- + moms pr. billede el video.

Samtidig, modager du et krav om at materialet bliver fjernet og/eller destrueret omgående, da betalingen ikke giver dig ret til at bruge indholdet. Det er en bøde. 

Ud over at betale bøden, skal du fjerne det kopierede indhold omgående.

Manglende betaling vil blive sendt videre til inddrivelse hos retslig inkasso, og manglende fjernelse af indhold fra tryksager, hjemmeside, webshop, nyhedsbrev, eller lignende, vil medføre retslig efterspil med udtagelse af stævning i sagen ved de danske domstole.

Er det smart at kopiere?

Det korte svar: Nej!

Det lange: Ud over du bliver faktureret for uretmessig brug af mit indhold (som du kan læse for oven), bliver du også straffet af søgemaskinerne for duplicate content. Det sker helt af sig selv, og du kan endda risikere at blive blacklistet af søgemaskinerne - dvs jeg er ikke den eneste der holder øje med at du kopierer mit (og andres) indhold.

Bliver du blacklistet, vil du ikke dukke op i søgemaskinerne.

Den helt korte version

Det er forbudt at kopiere noget som helst fra www.LifeHorse.dk

 

×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.