1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609
Neue Schule Turtle Top Universal, 7023-U-TT

Neue Schule Turtle Top Universal

Varenr. 7023-U-TT
fra Neue Schule
DKK 1.955,00

Dette anatomi-inspirerede tredelte bid er designet med forbedret mundstykke-stabilitet gennem optimeret tilpasning af mundstykkets overflade på tungen og ganen.

Neue Schule Turtle Top™'s form er inspireret af skallen til en boksskildpadde. Dette fladtrykte kuppel-formede midtstykke, sænker ganetrykket og forhindrer det i at blive skubbet opad over forbindelsen med hestens tunge. Neue Schule Flex' designkoncept giver en garanteret og velkontrolleret tilpasning af overfladerne af mundstykket med de følsomme overflader af hestemunden. Med dette design tillader vi Flex til at levere et fast, men retfærdig ekstra pres på tungen, ved hjælp af en rotation af mundstykket. Det ekstra tryk opnås nøje begrænset, ved at Flexens kun kan rotere - ca 10 grader.

FlexZ er en videreudvikling af vores populære Tranz serie (deraf "Z").
En blid bue danner en bred linie over tungen og holdes i form af Turtle Top™. FlexZ er derfor mere sikkert centreret på tungen og mere modstandsdygtig over for at blive trukket gennem munden.

 

Nøgleforskelle mellem Neue Schule Turtle Top og Turtle Tactio

Salox Gold bliver hurtigere opvarmet i hestens mund sammenlignet med et bid af messing hvilket er meget behageligt for hesten, specielt når det er rigtig koldt.

Universal-ringene giver en række muligheder for tøjning, herunder muligheden for en strop under kæben.

Men uanset hvilken valg du vælger, holdes den flade underside af biddet med deres anatomi-inspirerede fordybninger parallelt med tungen, uanset hvilken diciplin du rider.

Dette gør Neue Schule til det blødeste bid på markedet.

Er du i tvivl om hvilket du skal vælge, så ring til mig, så jeg kan hjælpe dig: 20 15 06 09.

Neue Schule TestCenter

 Det kan være en dyr fornøjelse at skulle have nyt bid til hesten. Og hvad nu, hvis det ikke virker efter hensigten?

Derfor har du nu mulighed for at prøve Neue Schules bid. Du betaler for det/de bid du ønsker at prøve, og hvis det er det helt rigtige, beholder du biddet. Ønsker du ikke at beholde det testede bid, tilbagebetaler vi dig købsprisen (ikke evt fragt), hvis du returnerer det inden 10 dage.

Varenr.: 7023-U-TT1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.