1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609
Neue Schule Turtle Tactio baucher

Neue Schule Turtle Tactio baucher

Varenr. 7011-B-TTO

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

fra Neue Schule
DKK 2.046,00

Turtle Tactio™ med Flex

Turtle Tactio er designet specifikt til at passe til en hest med større eller en sensitiv tunge. Turtle Tactio giver hesten mindre lyst til at lukke munden, fordi biddet har et specielt midterstykke kaldet ”FlexT Loose Ring”, som lægger trykket på midten af hestens tunge. Dette bid forhindrer i høj grad, at de sensitive steder i hestens mund, særligt omkring det yderste af mulen, er nær barrene, sådan at ingenting sidder i klemme. 

Kombinationen af baucher ophænget og Turtle Tactio mundstykket, hjælper normalt rytteren til at opnå og opretholde en mere korrekt overlinie. Hvis din hest konstant slår fra og er modvillig, vil den naturlige reaktion på Turtle Tactio Baucher være, at hesten sender hovedet og bliver blødere foran.

Designet giver ofte fordele hos heste med en sensitiv mund, og det anbefales også til heste der har brug for hjælp til ligeudretning og bøjning.


Nøgleforskelle mellem Neue Schule Turtle Top og Neue Schule Turtle Tactio


Et humant bid med lav bioaktivitet

Det, der kendetegner dette bid, er dets evne til at mindske trykket på tungen, sådan at biddet er behageligt og humant for hesten.

Biddet her er fremstillet i materialet Salox God - et materiale, der ligger godt i hestens mund. Materialet Salox Gold optimerer kommunikationen mellem din hånd og hestens mund, fordi biddet har en lav bioaktivitet. En lav bioaktivitet vil sige, at både lugt- og smagsudløsere holdes i skak, sådan at hesten hele tiden har fokus på rytterens tegn.

Praktiske fordele

En utrolig praktisk fordel, som dette bid tilbyder, er en hurtig opvarmning. Biddet opvarmes hurtigt i hestens mund sammenlignet med bid, der er fremstillet i messing. Har du et bid, der opvarmes hurtigt, gør du det mere behageligt for hesten at bære biddet, specielt når det er koldt udenfor. 

Udover at biddet hurtigt opvarmes, er biddet også utroligt smalt. På trods af den smalle udformning, vil hesten ikke opleve en forhøjet lyst til at trække tungen bag biddet. Den smalle udformning gør din kommunikation let og forståelig, og samtidig er udformningen endnu mere behagelig for hesten. De tre led er bevægelige, og biddet vil derfor følge hestens bevægelse. 

Varenr.: 7011-B-TTO


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Paola Bellinetto.

"Jeg er meget glad og tilfreds med bidet👍 Det er min hest også!"


1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.