1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609
Neue Schule Lightweight Mors L'Hotte Weymouth, 5 cm sidestang

Neue Schule Lightweight Mors L'Hotte Weymouth, 5 cm sidestang

Varenr. 80105FV
fra Neue Schule
DKK 1.719,00

Kandarstangen til hesten med utilstrækkelig plads i munden til komfortabelt at rumme både stang og bridonbid, og det er også yderst gavnlig til heste, der er stærke, men følsom på samme tid. 
Stangen giver ekstra plads til at du kan bruge et tykkere bridoon-bid, med henblik på at tilskynde hesten til at strække sig frem og forlænge halsen.

Sidestængerne på denne model er kun 5 cm. Du kan finde den med 7 cm sidestænger her.

Neue Schules bid er fremstillet af materialet Salox Gold, som er en blanding af messing og aluminium. De er udviklet specielt med fokus på hestens velvære, så de ligger rigtig godt i hestens mund.

De gennemtestede og specialdesignede bid forbedrer kommunikationen mellem hest og rytter bl.a. på grund af lav bioaktivitet (lav på biologisk lugt- og smag-udløser), som kan distrahere hesten fra rytterens hjælpere.

Salox Gold bliver også hurtigere opvarmet i hestens mund sammenlignet med et bid af messing hvilket er meget behageligt for hesten, specielt når det er rigtig koldt.

Dette gør Neue Schule til det blødeste bid på markedet.

Er du i tvivl om hvilket du skal vælge, så ring til mig, så jeg kan hjælpe dig: 20 15 06 09.

Neue Schule TestCenter

Det kan være en dyr fornøjelse at skulle have nyt bid til hesten. Og hvad nu, hvis det ikke virker efter hensigten?

Derfor har du nu mulighed for at prøve Neue Schules bid. Du betaler for det/de bid du ønsker at prøve, og hvis det er det helt rigtige, beholder du biddet. Ønsker du ikke at beholde det testede bid, tilbagebetaler vi dig købsprisen (ikke evt fragt), hvis du returnerer det inden 10 dage.

Varenr.: 80105FV

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.