1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
KovaLine Unicersal Overfladerens

KovaLine Universal Overfladerens

Varenr. KLUG1L
fra Kovaline
DKK 249,00

Det kan være sin sag at sørge for, at der altid er rent, pænt og ikke mindst velduftende på steder, hvor der naturligt færdes mange dyr. Dyr kan finde på at strinte eller på anden vis gøre således, at der kommer til at lugte grimt. Det kan ske både hos dyrlægen, i en kennel eller i en dyrebutik. De fleste rengøringsmidler er skrappe, og det kan sjældent anbefales at bruge dem steder, hvor der er dyr. Men med KovaLine Universal Overfladerens er der nu en mulighed for effektivt og ikke mindst skånsomt at komme lugten og snavset til livs.

Anvendelsesområde

Du kan anvende KovaLine Universal Overfladerens på alle vaskbare overflader, hvilket i sagens natur gør produktet overordentligt anvendeligt. Du kan endda anvende det på linoleum, som det på skånsom manér gør rent. Da det ikke gør skade på hverken dyr eller mennesker ved kontakt, kan du uden problemer anvende det på alle overflader, som dyr har kontakt med. Du kan blande produktet op med vand i forholdet 1:50 og straks gå i gang med at gøre rent.

KovaLine Universal Overfladerens fjerner aktivt lugtgener uden at gå på kompromis med hverken din eller dine dyrs sikkerhed, hvorfor det også er et sikkert valg, hvis du gerne vil sørge for at opretholde et rent og hygiejnisk miljø. Kompatibelt med hud og poter.

Opbevar KovaLine Universal Overfladerens utilgængeligt for børn.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.