1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
KovaLine Salve, 300 ml (klar til brug)

KovaLine Salve, 300 ml (klar til brug)

Varenr. OW300
fra Kovaline
DKK 299,00

KovaLine Salve er en lugtfri pasta, som let og enkelt har vist sig at have en positiv effekt på dyrs hud. For eksempel fortæller flere kunder, at de har anvendt salven mod muk. Muk er en infektion nederst på benene, som kan være forårsaget af forskellige mikroorganismer. Det kan være mider, bakterier eller svampe og minder om eksem. Sygdommen opdages ikke altid i tide, da de første symptomer ofte overses, hvilket selvfølgelig fører til, at muk i fred og ro desværre kan få tid til at udvikle sig.

Anvendelsesområde

Flere brugere af produktet rapporterer at opleve en gunstig effekt. KovaLine Salven siges også i nogle tilfælde at have en positiv forebyggende effekt på milde hudlidelser. Salven kan med fordel anvendes på særligt sensitive områder. Du skal blot påføre KovaLine salven, hvilket er en fordel for både dig og dit dyr.

Her får du et skånsomt og effektivt plejemiddel, som, ifølge flere brugere, har vist sig effektiv i kampen mod flere milde hudirritationer. Se eksempelvis KovaLine på Facebook, hvor brugere deler deres positive oplevelser med produktet.

Husk altid at rådføre dig med din dyrlæge, hvis du er i tvivl om dit dyrs helbredstilstand. KovaLine Salve er et medicinfrit støtteprodukt og kan som sådan ikke erstatte egentlig lægelig behandling.

Findes også i 150 ml, som flydende, koncentreret og færdigblandet plejeblanding, samt wipes. Se alle KovaLines produkter til dyr her.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.