1-3 dages levering Sikker onlinebetaling Fragtfrit på ordrer over 500,- (altid på Innordic-varer) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
KovaLine Salve, 150 ml (klar til brug)

KovaLine Salve, 150 ml (klar til brug)

Varenr. OW150

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

fra Kovaline
DKK 199,00

Her får du 150 ml KovaLine Salve, som blandt brugerne af produktet blandt andet fremhæves for dens plejebehandling af din hunds tørre poter eller tørre snude. Mange hunde får problemer med poterne specielt på den tid af året, hvor det er vådt og koldt. Når der i oven i købet er frostvejr udenfor, kan salten være meget hård ved hundens poter, og så har det vist sig, at det kan være en god ide at bruge KovaLine salve med henblik på at minimere hundens ubehag.

Anvendelsesområde

KovaLine Salve er en lugtfri og skånsom pasta, som du med fordel kan anvende, når din hund har tør snude eller måske mindre hudproblemer på sine poter. De personer, som har anvendt salven siger, at salven har virket både forebyggende og som et aktivt plejemiddel. Poterne og snuden er to meget følsomme områder på din hund, og derfor er det også vigtigt, at du plejer dem med et middel, som er skånsomt.

Med denne salve fra KovaLine får du et effektivt plejemiddel, og du kan blandt andet blive klogere på salven, hvis du søger efter KovaLine på Facebook. Her kan du læse mere om de erfaringer, som brugere af plejemidlet har gjort sig.

 

Du skal være opmærksom på, at KovaLine Salve ikke er et medicinsk produkt. Kontakt derfor altid din dyrlæge, hvis dit dyrs tilstand ikke forbedres. KovaLine kan i øvrigt anvendes både som støttebehandling og som enkeltstående pleje.


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Heidi Dall.

"Super lækkert produkt. Bruger den til tøre poter på hunde og kattene. Den er lugtfri så de slikker det ikke af igen. "


1-3 dages levering
Sikker onlinebetaling
Fragtfrit på ordrer over 500,- (altid på Innordic-varer)
Professionel vejledning

Kurven er tom