1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609

KovaLine plejeprodukter

KovaLine er et danskejet firma, som har gjort det til sin opgave at udvikle skånsomme og effektive plejemidler til dine dyr samt rengøringsmidler af høj standard. KovaLine kan bryste sig af at udvikle og producere produkterne selv, hvilket er din sikkerhed for, at du udelukkende køber en vare, som du risikofrit kan anvende.

 

Det er en stor sikkerhed at have, når du skal passe på dine dyr og gøre rent med god samvittighed, og du skal huske på, at disse midler netop er udviklet med henblik på at skabe enkle medicinfrie produkter, der er lette at anvende. På samme tid skal du notere dig, at ingen af KovaLines produkter konflikter med dopinglisten.

Plejebehandling i topform

KovaLine kan tilbyde en mængde varierende produkter, der alle har det til fælles, at de på fineste vis er i stand til at pleje eksempelvis dyrets hud, uden at du risikerer, at der tilstøder komplikationer forårsaget af KovaLine. Derfor bør KovaLine også være dit førstevalg, hvis du ønsker at foretage simpel pleje af dine dyrs hud.

KovaLine Plejebehandling er meget nemt at anvende og skal blot fortyndes med lidt lunkent vand, hvorefter du kan påføre det og dermed pleje huden på dine dyr. Da det ikke er nødvendigt at skylle det af igen, har du reelt mulighed for at anvende det hvor som helst og når som helst. Der er således tale om et produkt, som både er brugervenligt og effektivt. Når produktet fra KovaLine også på samme tid er skånsomt mod dit dyr, er der i sandhed tale om et revolutionerende komplementerende plejemiddel.

KovaLine til pleje af sensitive hudområder

Det er velkendt, at dyr kan kræve pleje steder på kroppen, som er sensitive. Det vil glæde dig at erfare, at KovaLine også har taget højde for det i deres række af produkter. Det kan ikke understreges nok, at det er særdeles vigtigt, at du er god mod dyrets hud, og det gælder også i høj grad de områder på dyrenes krop, som er meget sensitive. Specielt på disse hudområder, er det ganske vigtigt at anvende det rette plejeprodukt.

 

KovaLine OW Salve er et plejemiddel, du kan anvende netop til de hudområder, som er særligt sensitive. KovaLine-salven skal ikke tyndes op med vand eller anden væske, men blot påføres det område, som trænger til ekstra opmærksomhed. Der er tale om en lugtfri pasta, som nemt kan smøres ud, og du skal ikke efterfølgende bruge kræfter på at fjerne salven igen. På den måde er også dette produkt meget let anvendeligt, og det er ikke generende for dyret at få påsmurt salven.

Hvis plejebehandlingen med disse produkter ikke hjælper, bør du rette henvendelse til din dyrlæge, således han eller hun kan vurdere skadens omfang.

Miljøvenlige og effektive rengøringsmidler

 Vi tilbyder også produkter til egentlig rengøring, som alle er kendetegnet ved i høj grad at tage hensyn til både miljøet og dine dyr, men dertil også er effektive og lette at anvende. De er især anvendelige på områder, hvor der dagligt færdes mange dyr. Men på samme tid kan de også indgå som en ordinær del af dine normale rengøringsmidler, hvis du er interesseret i at sørge for at bibeholde et sundt og hygiejnisk indeklima.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.