1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
KovaLine Plejeblanding, 500 ml (klar til brug)

KovaLine Plejeblanding, 500 ml (klar til brug)

Varenr. KLRTU
fra Kovaline
DKK 149,00

Dette produkt er et effektivt og enkelt middel til plejebehandling af hud. Med et indhold på 500 ml er der rigeligt til lang tids brug, og da det ikke skal blandes op med vand, eller på anden måde fortyndes, er det meget let at have med at gøre. Du kan eksempelvis bringe det med i stalden, til hundeudstillingen, til konkurrencer eller andet og med en vatrondel eller en skumserviet let påføre dyret plejemidlet.

Anvendelsesområde

KovaLine er et såkaldt medicinfrit støtteprodukt. Det vil sige, at du kan anvende det sammen med anden medicin, din dyrlæge måtte have ordineret, eller du kan anvende det alene. Flere mennesker har givet det god feedback, når de eksempelvis har døjet med, at deres dyr har haft eksem eller kløende udslæt. Her lader det til, at KovaLine har en gunstig effekt.

KovaLine er på én gang både effektivt og skånsomt, hvilket i plejebehandling er en absolut ønskelig kombination, da du på den måde får det bedste fra to verdener. Netop denne kombination roses på Facebook, hvor KovaLine har sin egen side.

Det er desuden vigtigt, at du er opmærksom på, at KovaLine ikke er et lægemiddel. Kontakt derfor din dyrlæge, hvis dit dyrs tilstand ikke bliver forbedret. KovaLine kan som sagt ikke erstatte medicinsk behandling, men har vist sig at være et formidabelt støtteprodukt.

Egner sig IKKE til muk, da blandingen indeholder vand. 
Brug salven som du finder her.

Findes også som koncentreret plejeblanding, salve og wipes. Se alle KovaLines produkter til dyr her.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.