1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
KovaLine Plejeblanding, 500 ml

KovaLine Plejeblanding, 500 ml (skal fortyndes)

Varenr. KL500
fra Kovaline
DKK 249,00
DKK 211,65

Dette produkt fra KovaLine er et drøjt og effektivt produkt til hudpleje af dit dyr.

Du får hele 500 ml, og da produktet blot skal blandes op med lunkent vand 1:10, inden det smøres på dyrets hud, er du sikker på, at du ikke løber tør for indhold lige med det samme, da det bliver til 5 liters brugsopløsning.

Anvendelsesområde

Såfremt dit dyr døjer med eksempelvis svamp eller en anden mild hudlidelse, er der flere kunder, som rapporterer, at de med stor fordel har anvendt KovaLine Plejebehandling. Har dit dyr problemer med skællende eller kløende områder, har flere brugere af KovaLines produkter oplevet gode resultater efter brug af plejebehandlingen. Midlet skal smøres på én gang dagligt med engangsskumserviet eller vatrondel.

KovaLines Plejebehandling udmærker sig på flere måder, men især er det kombinationen af midlets skånsomme virkemåde og det faktum, at det på trods af sine skånsomme evner stadig er meget effektivt, der begejstrer brugerne af plejemidlet. Tjek for eksempel brugernes erfaringer med plejemidlet på vores blog, som du finder her.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at dette produkt ikke kan stå alene, hvis der er tale om større problemer. Derfor er det altid vigtigt, at du rådfører dig med din dyrlæge, såfremt du ikke kan få bugt med dit dyrs hudproblemer. KovaLine kan dog med stort udbytte anvendes som et støtteprodukt til anden behandling af dine dyrs hud.

Egner sig IKKE til muk, da blandingen indeholder vand. 
Brug salven som du finder her.

Findes også som færdigblandet plejeblanding, salve og wipes. Se alle KovaLines produkter til dyr her.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning

Kurven er tom

Oprydningsudsalg >>>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.