1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
KovaLine Plejeblanding, 250 ml

KovaLine Plejeblanding, 250 ml (skal fortyndes)

Varenr. KL250
fra Kovaline
DKK 169,00

KovaLine Plejebehandling, 250 ml kan eksempelvis anvendes, når du ønsker at tage dig ekstra godt af dine dyrs hud. Med dette plejeprodukt kan du forsøge at tage hånd om de mest almindelige hudproblemer, som dine dyr måtte have, og med et indhold på 250 ml er du sikker på at få fingrene i et produkt, som der er nok af, og som både er skånsomt mod dine dyr, men også behandler din pengepung pænt.

Anvendelsesområde

Mange brugere af plejemidlet melder tilbage, at de har haft fin succes med at bruge plejemidlet, når deres dyr har døjet med milde hudirritationer, som dyrlægen ikke nødvendigvis skal konsulteres for at diagnosticere. Dertil fortæller andre kunder også, at de har haft held med at bruge plejemidlet til at mindske ubehag ved tør skællende hud, insektstik eller eksemer. Midlet skal påsmøres én gang dagligt med vatrondel eller engangsskumserviet.

Dette plejeprodukt fra KovaLine er kendt for at være effektivt, men også særdeles skånsomt. Disse to egenskaber er vigtige, når det handler om et produkt af denne art. Som det fremgår af KovaLines side på Facebook, oplyser en bruger, at hun med stort held har brugt KovaLine mod sin kanins kløende skæl.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at få fat i en dyrlæge, såfremt KovaLines plejebehandling ikke viser sig tilstrækkelig. KovaLine Plejebehandling er en ikke-medicinsk støttebehandling og kan ikke erstatte dyrlægen.

Egner sig IKKE til muk, da blandingen indeholder vand.
Brug salven som du finder her.

Findes også som flydende, færdigblandet plejeblanding, salve og wipes. Se alle KovaLines produkter til dyr her.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.