1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609
KovaLine Pis'a, 500 ml

KovaLine Pis'a, 500 ml

Varenr. KLPisA
fra Kovaline
DKK 135,00
DKK 94,50

De fleste mennesker i Danmark har på et eller andet tidspunkt i deres liv enten selv haft et kæledyr eller stiftet bekendtskab med personer, som har haft enten kat eller hund. Og der skal ikke herske tvivl om, at det kan være meget givende og på alle måder en fantastisk oplevelse at have et kæledyr. Men med et kæledyr kan der også opstå problemer. Det kan eksempelvis være katten, der får til vane at strinte eller hunden, som har spist noget dårligt og kaster op. Det kan lugte, men med KovaLines Pis’A er du kommet meget tættere på en effektiv og skånsom løsning af netop det problem.

Anvendelsesområde

De fleste rengøringsmidler er meget skrappe og kan forvolde skade på både dyr og mennesker. Men med KovaLines Pis’A er du sikret et produkt, som let og elegant og uden fare for hverken dyr eller mennesker effektivt fjerner lugten af urin, opkast eller ekskrementer. Du kan endda anvende KovaLine Pis’A i kattebakken. Men også et par ildelugtende støvler kan blive frisket op, efter anvendelsen af dette produkt.

KovaLine Pis’A er 100 procent biologisk nedbrydeligt, og du skal blot spraye på det emne, du ønsker, og herefter lade det arbejde. Så enkelt er det. Kompatibelt med hud og poter.

Husk at opbevare KovaLine Pis’A utilgængeligt for børn, og bland det aldrig med klor- eller syreholdige væsker.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.