1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
Kompeet til hund Kompeet til hund

Kompeet til hund

Varenr. 3000
fra Innordic
DKK 99,00

Kompeet - et sundt præstationsfremmende kosttilskud til hunde

Til konkurrenceheste findes der ikke et bedre præstationsfremmende middel end Kompeet. Kompeet er vegetabilsk fedt til hunde, som kan gøre en markant forskel for deres generelle sundhed, udholdenhed og hurtighed. 

Som ejer er det nemt at give sin hund Kompeet, da det let kan doseres i maden. Det kan hverken smages, lugtes eller fornemmes af dyrene. Produktet består af nøje udvalgte planteolier i højeste kvalitet, som har været igennem en omfattende proces, der gør Kompeet let at spise for hunden. 

Hvor stor er effekten af Kompeet?

Når du er begyndt at tilføje Kompeet til din hundss måltider, vil du inden for få dage kunne se forskel på hunden. Hunden bliver mærkbart mere arbejdsvillig og udholdende, og især unge hunde får markant nemmere ved at opbygge muskler. 

Det er dog ikke kun på fysikken, at Kompeet går ind og hjælper. Du vil nemlig også opleve, at din hund bliver mere fokuseret og rolig. 

For hunde, der har været ramt af skade eller sygdom, er Kompeet et sandt mirakelmiddel. Her hjælper Kompeet med at lade hundene beholde deres muskler, og de kommer hurtigere tilbage i form. 

Prøv Kompeet og se forskellen med egne øjne

Som en rigtig hundeelsker bør du unde dig selv og dine hunde at give dem Kompeet. Det er et 100 % lovligt præstationsfremmende middel, og du vil nyde at se hundene løbe helt uforstyrret rundt på marken. Især hvis din hund har været ramt af skade eller sygdom, bør du give Kompeet en chance. 

Til voksne hunde anbefaler vi 10-50 g, men vi har en regel, der siger at den maksimale daglige dosering er på 1 g pr. kg legemsvægt (f.eks. max. 30 g til en hund på 30 kg). Og ellers juster efter behov.

Holdbarhed
Opbevares tørt og udenfor direkte sollys. Holdbar 12 måneder fra produktionsdato.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.