1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
Kompeet til hest Kompeet til hest Kompeet til hest

Kompeet til hest

Varenr. 2000

5/5 stjerner ud af 3 kundeanmeldelser.

fra Innordic
DKK 379,00

Kompeet - et sundt præstationsfremmende kosttilskud til heste

Til konkurrenceheste findes der ikke et bedre præstationsfremmende middel end Kompeet. Kompeet er vegetabilsk fedt til heste, som kan gøre en markant forskel for deres generelle sundhed, udholdenhed og hurtighed. 

Som ejer er det nemt at give sin hest Kompeet, da det let kan doseres i maden. Det kan hverken smages, lugtes eller fornemmes af dyrene. Produktet består af nøje udvalgte planteolier i højeste kvalitet, som har været igennem en omfattende proces, der gør Kompeet let at spise for hesten. 

Hvor stor er effekten af Kompeet?

Når du er begyndt at tilføje Kompeet til din hests måltider, vil du inden for få dage kunne se og mærke forskel på hesten. Hesten bliver mærkbart mere arbejdsvillig og udholdende, og især unge heste får markant nemmere ved at opbygge muskler. 

Det er dog ikke kun på fysikken, at Kompeet går ind og hjælper. Du vil nemlig også opleve, at din hest bliver mere fokuseret og rolig. 

For heste, der har været ramt af skade eller sygdom, er Kompeet et sandt mirakelmiddel. Her hjælper Kompeet med at lade hestene beholde deres muskler, og de kommer hurtigere tilbage i form. 

Prøv Kompeet og se forskellen med egne øjne

Som en rigtig hesteelsker bør du unde dig selv og dine heste at give dem Kompeet. Det er et 100 % lovligt præstationsfremmende middel, og du vil nyde at se hestene løbe helt uforstyrret rundt på marken. Især hvis din hest har været ramt af skade eller sygdom, bør du give Kompeet en chance. 

Vi anbefaler en dosering til ponyer på 50-200 g. Til voksne heste anbefaler vi 100-400 g, men vi har en regel, der siger at den maksimale daglige dosering er på 1 g pr. kg legemsvægt (f.eks. max. 300 g til en hest på 300 kg). 

Holdbarhed
Opbevares tørt og udenfor direkte sollys. Holdbar 12 måneder fra produktionsdato.


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Liselotte Smed Nielsen.

"Super duper hurtig levering"5 stjerner ud af 5

Skrevet af kersti Tægtstrøm.

"Super godt .. virker rigtigt godt på min unghest.."5 stjerner ud af 5

Skrevet af Caroline Svennesen.

"Meget, meget positivt overrasket over den hurtige virkning. Der er slet ingen tvivl om, at uden Kompeet, havde hestene ikke været så velgående og oplagte til DM i military for hold. "


1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.