1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609

Hinza

Hinza tasken har nærmest ubegrænsede anvendelsesmuligheder, både ude og inde. Den er oplagt til alle gøremål, bl.a. til stævne, strigler, madpakken, shopping, picnic, fritidsaktiviteter og havearbejde, da den er robust og let at rengøre.
Hinza tasken er perfekt til al opbevaring og transport samt et farverigt indslag i indretningen. Tasken står solidt og er nem at pakke, da de stabile hanke ikke ’falder ned’. Tasken er foruden anvendelse i det private også populær i erhvervslivet; til værktøj, mapper og papirer, som organiseres, opbevares og transporteres på en overskuelig og stabil måde.
Hinza tasken produceres i to størrelser og mange farver, hvilket gør det let at nde en favorit eller organisere ved hjælp af farver, f.eks. kildesortering.

Hinza tasken kan også fås med print. Send en forespørgsel ved at klikke her.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Klassisk design

Hinza tasken produceres i Sverige i det originale design fra 50’erne. Stilrent og klassisk design går aldrig af mode.

Uendelige anvendelsesmuligheder

Hinza tasken er perfekt til al indendørs opbevaring, picnic samt haveaktiviteter. Tasken er også oplagt til indkøb, strandture eller som gave. Tasken i den min- dre størrelse passer desuden perfekt i cykelkurven.

Robust materiale

Hinza tasken er lavet af slidstærkt polyethylen PE. Tasken er let at rengøre - kan vaskes med vand og sæbe.

Ergonomisk

Hinza tasken er udformet så den kan bæres tæt på kroppen og er dermed skånsom for ryg og skuldre. Med en taske i hver hånd fordeles vægten og tunge løft afhjælpes.

Mange farver

Hinza tasken findes i mange farver og der er altid en taske til den personlige stil! Taskerne kan mikses og matches og forskellige farver anvendes til forskellige formål.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.