1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609

Hestekræfter

Her har jeg samlet de bedste produkter til din hest som giver den mere energi, nemmere ved at bygge muskulatur og får depoterne fyldt med vitaminer og mineraler.

Alle produkterne er fyldt med de reneste og aller bedste råvarer på markedet, som er nemmest for din hest at optage, og dermed har størst udbytte af.

 

Vitaminer og mineraler til hest

For at din hest skal fungere optimalt, er den bl.a. afhængig af at få den rigtige mængde vitaminer og mineraler til heste.

Mange heste er dækket ind med vitaminer og mineraler via det fuldfoder de får, men forskellige heste har forskellige behov og brugsområder, hvilket giver forskellige behov for vitaminer og mineraler.

Hos LifeHorse fører jeg kun de, efter min mening, bedste kosttilskud til heste. For det handler om at give din hest vitaminer og mineraler der gavner den, både fysisk, men også mentalt. 

Skal du bruge hjælp til at finde det helt rigtige produkt til netop din hest, er du altid velkommen til at kontakte mig. Så vil jeg gøre alt jeg kan for at hjælpe dig.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.