1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
Grane, 750g Grane, 1,5 kg Grane, 4 kg Grane, 10 kg

Grane

Varenr. 2900
fra Innordic
DKK 119,00

Tilskudsfoder med naturlige vitaminer og mineraler

Varieret kost er vejen til kroppens vigtige byggesten i form af vitaminer og mineraler. De fleste heste spiser imidlertid ret ensformigt og kommer derfor let i underskud af bl.a. A-vitamin, zink, svovl, selen og jod.

Det kan have konsekvenser for fordøjelsessystemet og evnen til at optage næring, og ubalancerne kan resultere i dårligt immunforsvar, manglende energi samt problemer med pels og hove.
Manuelt høstet Ascophyllum-tang fra Nordatlanten, Lucerne, Agerpadderok og Brændeælde - alle med højt indhold af naturlige vitaminer og mineraler.

Planterne er tørret nænsomt ved lav temperatur for at bevare og sikre kvaliteten af de vitale vitaminer og mineraler.

Ascophyllum-tangen i Grane høstes på Irlands nordligste kyst. Det bæredygtige havbrug drives i et område med klassifikationen "Grade A", som er noget af det reneste vand i verden.

Urterne i Grane er fra Skandinavien og kendetegnes ved deres unikke evne til at optage naturlige vitaminer og mineraler.

Tangens og urternes naturlige balance mellem vitaminer og mineraler sikrer optimal optagelighed, og hestens daglige behov dækkes effektivt ved en lav dosering.

Dosering
5 g dagligt pr. 100 kg kropsvægt.

Tildeles ovenpå alm. foder.
Sleipner er IKKE et lægemiddel.
Er du i tvivl om hestens helbred, kontakt da dyrlægen.

Holdbarhed
Opbevares tørt og udenfor direkte sollys. Holdbar 12 måneder fra produktionsdato.

Fodertype
Tilskudsfoder til hest

Ingredienser
Tang Ascophyllum, Lucerne, Agerpadderok, Brændeælde. Tørret under kontrollerede forhold og granuleret. Løbende laboratoriekontrolleret.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning

Kurven er tom

I uge 30 bliver der ikke sendt varer fra Innordic.
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.