1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609

Sadler

Lad mig hjælpe dig med at finde den helt rigtige sadel til dig og din hest

Når jeg laver en sadelprøvning, starter jeg med at tage mål af din hest, så jeg ved hvilket udgangspunkt vi har. Jeg har altid forskellige modeller med, sådan at vi kan finde den model der ligger bedst på din hest. Ud fra mål og prøveridning, finder jeg ud af hvilke mål der skal til, for at den nye sadel vil ligge godt på din hest, og vi finder ud af, hvad der skal tilpasses til dig som rytter, så du også sidder godt.

Vil du gerne have at sadelen skal ligge på flere forskellige heste, finder vi en model og nogen mål der gør at du selv kan justere hvordan sadelen ligger, med en pad eller lignende.

Sadlerne er fremstillet af kalveskind eller alm. garvet læder fra certificerede garverier med henblik på at maksimere kvalitet og bæredygtighed. 

Selleria Equipe tilbyder tre forskellige bomme, og du kan således vælge mellem: bøgetræ, syntetisk eller carbon, dog er sadlerne med carbon bom de mest populære.

Carbon-bommen er meget stærk, og meget let, samtidig med at den er fleksibel, hvilket er skånsomt såvel for hestens som for rytterens ryg.

Der er livstidsgaranti på de syntetiske og carbon bommene.

Når skummet, som er brugt i panelerne, bliver varmet op, tilpasser de sig hestens ryg, er meget stødabsorberende, og det minimerer slid på hestens ryg.

Bommene kan justeres i bredden (carbon-bommene skiftes) og panelerne (puderne der ligger ned på hestens ryg) kan skiftets. De har dog lang holdbarhed, så det er ikke så tit de bliver skiftet pga slid, men mere hvis hesten har forandret sig, eller hvis rytteren køber ny hest.

Gå ikke på kompromis, få en Equipe sadel tilpasset til dig og din hest. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at prøve en eller flere sadler, så kontakt mig på 20 15 06 09 eller send en mail til mig ved at trykke her.

- Jeg kører i hele Danmark.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.