1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609

CATAGO FIR-Tech Healing stald- og transport gamacher - 2 stk

Varenr. 1418002
fra Catago
DKK 735,00

 

Sæt med 2 stk. CATAGO FIR-Tech Healing FIR-Tech healing stald- og transportgamacher

Foringen, med de aftagbare FIR-Tech Healing bandageunderlag, er fremstillet med keramiske partikler og Synthermax fiberfyld, som giver FIR-Tech healing serien den avancerede dobbeltvirkende effekt, som opvarmer muskler, sener og led og gør denne produktlinie egnet til brug før og efter hesten går på fold, træning og konkurrence.

Det betyder at blodcirkulationen øges og tilførselen af oksygen til vævet bliver højere. Det reducerer spændinger, ømhed og inflamation, mens led- og sene-funktionerne forbedres i de områder, hvor FIR-Tech ealing-produktet anvendes.

Det ydre materiale er fremstillet af 100% polyester med 4 kraftige velcro-stropper, som gør at gamacherne sidder super godt. De aftagbare FIR-Tech Healing bandageunderlag sidder ligeledes fast med kraftig velcro og er derfor nemme at tage af fx når de skal vaskes.

Samtidig er FIR-Tech Healing FIR-Tech healing stald- og transportgamacherne slidestærke og kan vaskes gentagne gange på 30C, uden at miste materialets virkning.

CATAGO FIR-Tech Healing FIR-Tech healing stald- og transportgamacher leveres i en praktisk taske med håndtag, som gør dem nemme at opbevare, enten i sadelrummet eller i stævneskabet.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.