1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609

Boksgardin

Når du er til stævne, hvor hesten skal overnatte i en stævnestald, er det en fordel at have en boksgardin hængt op på fronten af boksen. På den måde kan du give din hest mest mulig ro, så den kan være veludhvilet og frisk, til at præstere optimalt. En stævnestald er et sted, hvor der nærmest aldrig er ro, så det er vigtigt at skærme hesten så godt som muligt.

Jeg har dem i forskellige mærker, designs, og et hav af forskellige farvekombinationer. Du kan endda designe din boksgardin selv, når du vælger en af moellerne fra italienske Anna Scarpati.

Her under, finder du nogen faste designs fra Equipe og QHP, som ikke kan ændres og nogen gængse modeller fra Anna Scarpati, hvor jeg har sat farverne sammen.

Boksgardinerne fra Anna Scarpati laves på bestilling, og forventet leveringstid er ca. 4 uger. Læs mere om design selv her.

Jeg har også bokstasker, dækkentasker, ophæng til dækken og underlag, stable guard og strigletasker, som også er praktiske produkter at have med til stævne.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.