1-3 dages levering Mulighed for afhentning Professionel vejledning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Kundeservice: Tlf. 20150609

Bestil en sadelprøvning i dag

I forbindelse med en sadelprøvning, bliver der taget mål af hesten, jeg finder ud af hvilken model der egner sig bedst og du prøver at ride i en eller flere sadler. 
På den måde, finder vi ud af hvad der skal bestilles eller justeres, til både hest og rytter.

Jeg kan derfor ikke lave en sadelprøvning uden at du rider på din hest, og hvis du skal bruge en springsadel, vil det også være fint at tage et par spring i samme ombæring - dog ikke et krav.

Jeg kan heller ikke vurdere hvilken model der vil passe din hest, hvilke mål den skal have, etc ud fra billeder.

Ikke alle modeller kan ligge på alle heste, og har en hest gået med en speciel model i flere år, er det ikke sikkert, at den model / størrelse stadigvæk passer hesten. Jeg vil derfor anbefale at få taget nye mål af hesten, sådan at I begge får en sadel der passer optimalt.

Med tiden, vil din hest forandre sig - også hvis den er færdig udvokset, så sørg for at få din sadel tjekket og få taget nye mål af din hest.
- Alternativet kan blive dyrt, i form af ekstra behandlinger med massør, kiropraktor, etc. I værste fald, unødig slitage og halthed.

 

En sadelprøvning koster 500,- (inkl. brofaste øer) og det bliver fratrukket hvis du bestiller en ny sadel. Dette gælder dog ikke brugte sadler.

Ønsker du en sadelprøvning der skal bruges til ændring af din sadel eller for at vide hvilken str. sadel du kan købe brugt, koster det 1000,-.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Professionel vejledning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
×

Kurven er tom

LAGERSALG: Find (mange) brand gode tilbud her (så længe lager haves) >>
Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.