1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
Acavallo Respira Piuma sadelpad med bagløft

Acavallo Respira Piuma sadelpad med bagløft

Varenr. AC072-400000
fra Acavallo
DKK 346,00

Ny lettere og sadelpad i skum-materiale, fra Acavallo i deres Respira-design.

Den nye Acavallo Respira Piuma sadelpad, har en formidabel struktur, som gør at den er mere åndbar, giver bedre cirkulation og bedre stødabsorbering end tidligere. Den er fremstillet af af et skum-materiale, som er endnu lettere, hvilket også gør, at den er billigere at fremstille end gel.

Efter som padden har ophøjede luft-puder, giver den opfriskende luft ved tryk, som derved holder hestens ryg tør under ridning.

Det nye design kræver mindre materiale, som gør, at den er endnu lettere end lignende pads i samme materiale.

Den her Acavallo Respira Piuma sadelpad er med bagløft, som gør at den løfter din sadel bag, men findes også neutral og med frontløft.

Sadelpadden hjælper dig med at få sadelen til at ligge i balance, hvis din sadel ligger i bagvægt. Det vil sige, at det dybeste punkt på sadelen, ligger for langt tilbage.

Hvis du har følelsen af at du falder bagud, skal bruge unødig mange kræfter for at ride letridning, mangler pels på hestens ryg, under det bagerste stykke af sadelen, din hest ikke kan arbejde ordentlig med bagbenene, eller den lige frem er øm i ryggen hvor det bagerste stykke af sadelen ligger, så kan det tænkes at det er pga at din sadel ligger i bagvægt.

Det har også en betydning for din opstilling, og derfor også din indvirkning på hesten, så det er vigtigt at få det rettet op.

Sadelpadden kan maskinvaskes på 30 grader, eller vaskes i hånden med mild sæbe. Den må ikke tørretumbles eller udsættes for for høj varme eller direkte sollys.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.