1-3 dages levering Mulighed for afhentning Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-) Professionel vejledning Kundeservice: Tlf. 20150609
Acavallo Respira Air Release gel sadelpad med bagløft, sort, AC143-900000 Acavallo Respira Air Release gel sadelpad med bagløft, transparent, AC143-000000

Acavallo Respira Air Release gel sadelpad med bagløft

Varenr. 4140033x
fra Acavallo
DKK 510,00

Ny lettere og gel sadelpad fra Acavallo i nyt design.

Den nye Acavallo Respira Air Release gel sadelpad, har en formidabel struktur i gelen, som gør at den er mere åndbar, giver bedre cirkulation og bedre stødabsorbering end tidligere.

Materialet den er fremstilet af, gør også at den er blevet lettere.

Efter som sadelpadden har ophøjede luft-puder, giver den opfriskende luft ved tryk, som derved holder hestens ryg tør under ridning.

Det nye design kræver mindre gel, og derfor vejer den 20% mindre end de ældre modeller af gelpads.

Den her Acavallo Respira Air Release gel sadelpad er med bagløft (den er tykkere bag), men findes også i transparent, med frontløft og neutral.

Sadelpadden hjælper dig med at få sadelen til at ligge i balance, hvis din sadel ligger i bagvægt. Det vil sige, at det dybeste punkt på sadelen, ligger for langt tilbage.

Hvis du har følelsen af at du falder bagud, skal bruge unødig mange kræfter for at ride letridning, mangler pels på hestens ryg, under det bagerste stykke af sadelen, din hest ikke kan arbejde ordentlig med bagbenene, eller den lige frem er øm i ryggen hvor det bagerste stykke af sadelen ligger, så kan det tænkes at det er pga at din sadel ligger i bagvægt.

Det har også en betydning for din opstilling, og derfor også din indvirkning på hesten, så det er vigtigt at få det rettet op.

1-3 dages levering
Mulighed for afhentning
Fragtfrit på ordrer over 1.000,- (altid på Innordic ellers 49/69,-)
Professionel vejledning
×Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.

Kurven er tom

Lifehorse bruger cookies til at forbedre din oplevelse på siden.